Extra waarde (value added logistics)

Jansen Op- & Overslag B.V. voegt aan haar dienstverlening extra waarde toe, zogenaamde  "value added logistics". Daartoe behoren o.a. ompakken en omzakken, etiketteren, wikkelen van pallets en dozen etc. Kortom, alle werkzaamheden die nodig zijn voor het wereldwijd verzenden van goederen. Ook kunnen poeders en granulaten in bulk worden verpakt in big bags of in kleinere verpakkingseenheden.

Voor meerdere klanten verrichten wij dedicated warehousing. Onze organisatie is daarbij vertrouwd met de logistieke- en productieprocessen van de klanten. Een geautomatiseerd voorraadbeheersysteem houdt van alle partijen de in-, op- en uitslag bij.
Dat onze dienstverlening ver strekt blijkt uit het gegeven dat wij ook zorg kunnen dragen voor de aanmaak van etiketten naar wensen van de opdrachtgever en dat een handelshuis gebruik maakt van onze diensten voor het mengen van voedingsadditieven in een daartoe speciaal ingerichte ruimte.

Ook de zorg voor transport nemen wij de opdrachtgever graag uit handen. Of het nu gaat om stukgoed met of zonder pallets, complete ladingen of containertransport, wij regelen het stipt binnen de gehele EU en daarbuiten.