Bedrijfsprofiel

Jansen Op- & Overslag B.V. is opgericht in januari 1992. Directeur-eigenaar J. Jansen had daarvoor ervaring opgedaan in de vervoerswereld en gaf een aantal jaren leiding aan op- en overslag activiteiten bij een transportbedrijf.

Aanvankelijk was het bedrijf gevestigd in diverse gehuurde locaties, verspreid over Harderwijk. Om optimaal te kunnen profiteren van de synergie tussen de diverse activiteiten van de onderneming, werden deze in mei 1996 centraal ondergebracht in een nieuw eigen bedrijfspand op het industrieterrein Lorentz te Harderwijk.

De oorspronkelijke specialisatie van de onderneming, op- en overslag van melkpoederproducten, is in de loop der jaren uitgebreid met andere activiteiten. De opslagruimtes bieden nu plaats aan uiteenlopende stukgoederen en bulkproducten (in big bags) terwijl de dienstverlening werd uitgebreid met een mengerij annex malerij.

Momenteel telt het bedrijf 12 medewerkers, die dienstverlening en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Ook bij niet dagelijks voorkomende opdrachten van klanten zullen zij kennis en ervaring ten dienste stellen om zo tot een goed eindresultaat te komen.

Zijkant.jpg
Vrachtauto.jpg
Transport.jpg
Buis.jpg
Douane.jpg
Opslag.jpg
Overslag.jpg
Vrachtwagen.jpg

Bekijk onze vernieuwde films over ons bedrijf, werkwijze en de mengerij.

Klantenlogin
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: