Ligging

Bij het kiezen voor een geschikte locatie voor de opslag van uw goederen, gaat men niet over één nacht ijs. Sommige plaatsen zijn echter zo aantrekkelijk, dat de keuze voor de hand ligt. Zo'n plaats is Harderwijk. Door zijn centrale ligging in Nederland is deze voormalige Zuiderzeestad uitermate geschikt als uitvalbasis voor goederen die over het gehele land gedistribueerd moeten worden. Ook de verbindingen met het Duitse achterland zijn gunstig.

Pal aan de A28
Harderwijk ligt net buiten de Randstad. Amersfoort is in een kwartiertje en Utrecht valt in ruim een half uur te bereiken. Binnen een half uur is ook Zwolle aan te doen, waarna Hoogeveen via de A37 aansluiting is op de nieuwe Duitse Autobahn A31 naar het Noorden. Vanuit Harderwijk zit men ook snel op de A1 richting grensovergang Oldenzaal of via de A30 op de A12 richting Arnhem en Nijmegen.

Het spoor nabij
Het spooremplacement Amersfoort is vanuit Harderwijk snel bereikbaar. Railion Nederland N.V. beschikt hier op industrieterrein "De Issel" over een overslagperron voor containers.

Over water
Na de gedeeltelijke inpoldering van het IJsselmeer vervult Harderwijk nog steeds de functie van havenplaats. Via de randmeren zijn de Lely- en de Lorenzthaven uitstekend bereikbaar voor de scheepsvaart. De havens kunnen schepen ontvangen met een maximale lengte van 95, een breedte van 9 en een diepgang van 2,60 meter. Aan de Lorenztkade is CTH-Container Terminal Harderwijk gevestigd.