Douane

Jansen op- & Overslag B.V. beschikt over een eigen douane-entrepot en diverse douanevergunningen. Voor het in- en uitklaren maken wij gebruik van het zogenaamde Sagitta Invoer & Uitvoer Programma. Daardoor zijn wij rechtstreeks verbonden met het elektronisch in- en uitvoerprogramma van de douane en kunnen vanuit Harderwijk op elke gewenste plaats in Nederland goederen in- en uitklaren, zodat de klant op een zeer snelle en adequate manier over zijn goederen kan beschikken of deze kan uitleveren.
Daarnaast zijn wij aangesloten op het NCTS-programma van de douane (TRANSIT), zodat ook goederen vervoerd kunnen worden die nog onder douanetoezicht vallen. Voorts beschikken we over een vergunning voor het zelf verzegelen van vrachtwagens en containers, hetgeen de tussenkomst van de douane tot het minimum beperkt.

Wie goederen im- en exporteert krijgt te maken met de nodige voorschriften, formaliteiten en bepalingen. Ervaring, om goederen door dit woud van regelgeving probleemloos naar de plaats van bestemming te loodsen, is een absolute voorwaarde. Jansen kent de internationale regels van douane- en belastingwetgeving en neemt deze zorg over van haar opdrachtgevers.

Vrachtauto.jpg
Zijkant.jpg
Transport.jpg
Buis.jpg
Douane.jpg
Opslag.jpg
Overslag.jpg
Vrachtwagen.jpg

Bekijk onze vernieuwde films over ons bedrijf, werkwijze en de mengerij.

Klantenlogin
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: